A vízszerelő Csepel lakosait kihúzza a bajból

Vízszerelés vészhelyzetben

Szeretne egy ideális szakembert találni, hogy kicserélje a vízvezetéket? Ha igen, akkor itt egy remek vízszerelő Csepel környékéről, Závodszki Zoltán személyében! A 40 éves tapasztalattal bíró vízszerelő széles ügyfélkörrel rendelkezik. Az elégedett kliensek pedig szívesen ajánlják tovább, mint szakembert.

Egy tapasztalt vízszerelő csak a legszükségesebb időt tölti a megrendelő otthonában, ha kell előkészül a munkára az anyagok és alkatrészek beszerzésével és így a kivitelezés menete is gyorsabb.

Szakemberre nemcsak a csövek cseréjénél, javításánál van szükség. Egy meghibásodott szifon, szivárgó WC tartály, állandóan csöpögő csap is megkeserítheti a család életét. Ilyenkor is jó, ha ismerünk egy igényes és operatív vízszerelőt.

Závodszki Zoltán vízszerelő Csepel területén kívül is vállal munkákat, a vezetékek átépítésétől kezdve a mosógép bekötéséig mindent. Vegye fel vele a kapcsolatot telefonon vagy a honlapján keresztül üzenet formájában és kérjen időpontot bármikor, amikor szüksége van rá!