A vízlepergető szövet ellenáll a nedvességnek

Vízlepergető szövet
Vízlepergető szövet

Számos esetben bizonyulhat hasznosnak ez a különleges anyag. A vízlepergető szövet nem engedi át a nedvességet, tehát ideális különféle ruhadarabok elkészítéséhez. Séta közben nem fog kellemetlen meglepetésként érni egy hirtelen zápor, hiszen a vízlepergető szövetből készült táskánkban biztonságos helyen lesz például a telefonunk.

Az esős őszi időszakban kifejezetten előnyösek a sűrű szövésű anyagból készült ruhadarabok. Ezen kívül, bútorok kárpitozásához és munkaruhákhoz is felhasználható.

A duelle.hu webáruháznak köszönhetően, bőven van miből válogatni. A kínálatban többféle színű és mintájú vízlepergető szövet található, amelyek minőségi kivitelben rendelhetőek meg.

A nap- és esernyők is általában ebből az anyagból készülnek. Akinek esetleg megsérül a kerti árnyékoló, annak nem szükséges újat vennie, hiszen a vízlepergető szövettel olyan lesz akárcsak újkorában. A kerti bútorok esetében is fontos, hogy a nedvesség ne tehessen kárt a szerkezetükben. Az ilyen anyaggal bevont bútorok élettartama ezáltal jelentősen növelhető.