A törölköző hímzés célszerű megoldás a népszerűsítésre

törölköző hímzés
törölköző hímzés

Manapság a céges lógózás nagyon népszerű hirdetési formává nőtte ki magát. A törölköző hímzés általában gépi megmunkálással történik. Kiemelkedően praktikus marketingeszköz, hiszen kiválóan kiegészíti a céges társpartnereknek és az alkalmazottaknak szánt ajándékcsomagokat.

A mindennapi élet részeként és gyakori használatba vételének jóvoltából, a népszerűsítés céljából az egyik leginkább megfelelő eszköznek bizonyul. A segítségével bármilyen profilú vállalat és használati cikk hirdethető. A törölköző hímzés nagyon elterjedt a vendéglátóiparban, a szállodák és wellness centrumok körében, hiszen növeli azok hitelességét a saját egyedi emblémával ellátott törölközők használata. A kiváló 100 % pamut alapanyag biztosítja a minőségi végeredményt.

Méretezése és színválasztása mindig a megrendelő kérésére készül. A kiváló alapanyagnak köszönhetően, ellenáll a gyakori mosásnak és a fertőtlenítés ideje alatt használt kémiailag előállított szereknek. A törölköző hímzés minden kisebb és nagyobb vállalkozás hirdetésére eredményes befektetésnek bizonyul.