A tengeri alga áldásos hatásai

tengeri alga
tengeri alga

Amikor spagettiről van szó, általában mindenki a tésztára vagy a ragura gondol, pedig létezik más „tészta” is, mint a búzaliszt felhasználásával készült változat. Például a BORD á BORD szárított spagetti tengeri alga alapanyagból kerül előállításra.

Rendkívül egészséges ételnek minősül, mivel magas vitamin- és ásványi anyag tartalommal rendelkezik. Kifejezetten finom, a tenger ízét adja vissza. Szinte hihetetlen, hogy a tengeri alga tízszer annyi ásványi anyagot tartalmaz, mint a talajban termesztett növények.

Van jó néhány bizonyított egészségügyi előnye, például támogatja a pajzsmirigy egészségét, a benne lévő jód által. A benne lévő vanádium segíthet a II-es típusú cukorbetegségben szenvedő személyeknek.

Persze, aki szeretné megkóstolni a szárított algaspagettit, az leginkább a különleges íze miatt dönt így. Az iztenger.hu webshop kínálatában felfedezhető szárított tengeri alga spagetti azonnal elvarázsol a különleges ízvilágával. Ebből hamar elkészíthető egy nagyon finom vacsora a családnak.