A körkötőtű jellemzőit figyelembe kell venni!

körkötőtű
Körkötőtű

Mindenekelőtt erről a remek termékről azt kell tudni, hogy sokféle kivitelben kapható. A körkötőtű biztosítja a kényelmes házimunkát. Minden típusra jellemző a magas minőség, valamint a jó ár-érték arány. A kellék rugalmas damillal készül, emiatt a használata nagyon egyszerű. Nagyszerű munkákat lehet általa kivitelezni.

A tű végei sárgarézből készülnek és nikkellel vannak bevonva, ebből adódóan rendkívül tartósak. A körkötőtű eltérő vastagságban szerezhető be. Mindenki annak függvényében választja ki, hogy milyen alapanyaggal dolgozik. Tudni kell, hogy minél vastagabb a fonal, annál nagyobb átmérőjű tűvel érdemes munkálkodni.

Célszerű olyan típust választani, ami nem nehéz, hiszen ez megkönnyíti a munkavégzést. A tű vége nem csúszik túlzottan. A fonal sem tapad rá könnyen, a selymessége miatt. A körkötőtű damilján szépen futnak a sorok, ezért nincs szükség arra, hogy szorítsa, emellett attól sem kell tartania, hogy leesnek a már elkészült szemek. Egy ilyen kellékkel biztosan nagy öröm lesz dolgozni.