A Cluedo társasjátékkal garantált az izgalom

cluedo társasjáték
cluedo társasjáték

Azt mondják, hogy a gyerek játszva tanul. Ez valóban így van, hiszen játék közben a lurkók rengeteg új készséggel és képességgel gyarapodhatnak. A Cluedo társasjáték a nagyobbaknak szerez örömteli perceket, az olyan 8 éven felülieknek, akik szeretnek kicsit borzongani, taktikázni, rejtélyeket megoldani.

Mondani sem kell, hogy ezzel nemcsak a fantázia fejlődik, hanem a logika is. A klasszikus változatban a játékosok egy vérbeli detektívregény szereplőinek a bőrébe bújhatnak. Átélhetik azt kellemes borzongást, izgalmat, amit az ilyen tematikájú könyvekben olvashatunk. Aki ezt a változatot már kicsit unja, annak itt van a Harry Potteres Cluedo társasjáték, amivel a nagy klasszikus karaktereinek bőrébe bújhatnak a játékosok.

Figyelem! Már kapható kifejezetten felnőtteknek is, amivel a Trónok Harca izgalmait idézhetik meg a játékos kedvűek. Mindegyik felsorolt Cluedo társasjáték megvásárolható a jatekotthon.hu webáruházból kiváló áron, remek szállítási feltételek mellett. Ez izgalmas fénypontja lehet bármelyik összejövetelnek, bulinak.