A Cicaplast gél hegekre ideális

cicaplast gél
cicaplast gél

Műtét után a heg gyógyulását célszerű megfelelő készítménnyel segíteni, hogy minél hamarabb elfeledhessük az eljárást és annak nyomát. Szakszerű bőrápolást tesz lehetővé a Cicaplast gél, mert elősegíti a hámréteg megújulását, aminek köszönhetően, a bőr barrier funkciója gyorsabban helyreáll.

Mindennap be kell masszírozni a bőrbe, hogy így javítsa a nemrégiben kialakult hegek megjelenését. A gyógyulási folyamatot nagyban elősegíti a hegek masszírozása, védi a felületet a baktériumok elszaporodása ellen, a felhám pedig kevésbé pirossá, rugalmassá és fájdalommentessé válik.

Az agnespatika.hu webáruház kínálatában megtalálható Cicaplast gél szuper összetevőket tartalmaz, mint a panthenol, a Madecassoside, vagyis a Centella Asiatica gyógynövény rendkívüli kivonatát, illetve a réz–cink-glükonát–mangán antibakteriális aktív hatóanyagok együttesét.

Egyszerűen halaszthatatlan a Cicaplast gél alkalmazása műtéti beavatkozás után, de nagyon jól használ irritált, érzékeny bőrre is. Rendelje meg minél előbb!