5 hasznos és természetes termékenységnövelő módszer

Aviva torna nőknek
Aviva torna nőknek

Mai modern világunkban a női termékenységre számtalan dolog hat negatívan, amelyek kiküszöbölése nem könnyű feladat. A stresszmentes, egészséges életmód, a megfelelő táplálék- és vitaminbevitel azonban mind elősegíthetik a sikeres fogantatást. Egy másik hasonló módszer pedig az Aviva torna nőknek. Ez a mozgásforma kifejezetten támogatja a méh és a petefészek működését, egyensúlyba hozva a hormonszintet. A speciális beszorító és ellazító mozdulatok serkentik az olyan belső elválasztású mirigyek működését, mint a pajzsmirigy, mellékvese és agyalapi mirigy.

A hormonális problémák rendezése első lépés lehet a meddőség kezelésében, de megoldást nyújt a nemkívánatos változókori tünetekkel szemben is. Az Aviva torna beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, ezáltal természetes megoldást kínál az egészség megőrzésére és az általános egészségi állapot javítására. Az Aviva módszer összetett természetes lehetőség, ami a tornagyakorlatok mellett, magába foglalja a személyre szóló életmód tanácsokat, a helyes légzést és testhasználatot, amelyek együtt teszik hatékonyabbá a gyógyulást.

Az Aviva Gabriella Steiner fizikoterapeuta által kifejlesztett tornagyakorlatok combközéptől köldökig célzottan serkentik a vérkeringést, a dinamikus medencebillentések, csípőforgatások, a kézfejek beszorítása és elernyesztése az egész testet átmozgatják és erősítik az izmokat. A gyakorlatok végzése a termékenységet oly módon segíti, hogy fokozzák az artériás vérkeringést, így több vitamin és hormon juthat a méhbe és a petefészekbe.

A vénás keringés fokozásával gyorsul az anyagcsere, ennek köszönhetően felgyorsul a salakanyagok kiürülése a szervezetből. A mozdulatsor aktiválja a nyirokrendszeri keringést, erősíti az alhasi és kismedencei izomzatot, továbbá a bőrfelszíni reflexpontokra is hatással van. Az Aviva torna a női szervezet tökéletesebb megismerésével rendkívül széleskörűen támogatja a különböző nőgyógyászati, hormonális, termékenységi problémák megoldását, de még a terhesség alatt is pozitív hatással lehet például a tejelválasztásra vagy a terhességi inkontinenciára.