Zenélő ékszerdoboz, ami játék és tároló egyben

zenélő ékszerdoboz
zenélő ékszerdoboz

A zene szeretete már zsenge korban elkezdődik. Sok felnőtt nosztalgiával emlékszik vissza gyermekkora dallamaira, amit édesanyja vagy a zenélő ékszerdoboz dalolt neki. Ilyen élményeket a mai gyermekek is kaphatnak, hiszen zenedobozok manapság is vannak.

Ez a fajta játék, a jellegét tekintve őskövületnek számít, hiszen már a nagyszüleink is rendelkezhettek ilyesmivel. Nagyszerűségét és népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy most is sok gyermeket elbűvöl. A tikkajatek.hu zenélő ékszerdoboz változatai modernek, mégis megőriztek valamit a régi időkből: azt a varázslatot, ami miatt olyan közkedveltek. A gyönyörű, igényes kivitelezésű modellek játéknak és tárolónak is tekinthetőek, amiben a gyermekek elrejthetik legféltettebb kincseiket.

Amikor kinyitják, mindig nyugtató és kedves dallam csendül fel, amire balerina, sellő vagy madárka lejt táncot. A zenélő ékszerdoboz fából készült, dekoratív kartonborítással, a belseje plüss bevonatú, hátoldalán felhúzó gomb. Gyönyörű és értékes ajándék a karácsonyfa alá is.