„Unokázós” rablások – a teljes történet itt olvasható

Idősgondozás
Idősgondozás

Sajnos a bűnözés nem ismer határokat, méghozzá olyannyira nem, hogy egyes gaztevők akár az idősebb generáció bizalmába férkőzve nem átallnak kihasználni az szépkorú hölgyek és urak hiszékenységét.

Itt, az Olajág Otthonok honlapján olvashatunk egy roppant megrázó, ám jól végződő esetről, amikor a 71 éves delikvens fél elképesztő leleményességről tett tanúbizonyságot. A szóban forgó hölgyet telefonon kereste egy illető, aki a fiának adta ki magát.

A telefonáló elmesélte, balesetet szenvedett és azonnal pénzre van szüksége. Az idős hölgy azonban észrevette a turpisságot és a vonalat nem megszakítva felvette a valódi fiával a kapcsolatot, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A pozitív végkimenetelű szituáció óvatosságra inti az idősebb korosztály képviselőit és felelősségteljes magatartásra minket, fiatalokat. Itt bővebben olvashatunk az említett történetről, emellett pedig számos okos tippet és tanácsot is találhatunk arra nézve, hogyan tehetnénk szebbé és biztonságosabbá a felmenőink mindennapjait.