Teljesen magukkal ragadnak a Ken Follett könyvek

Ken Follett könyvek

Ha már unjuk a televíziót, akkor érdemes inkább az olvasásba temetkeznünk, mert a képzeletünk gyakran sokkal izgalmasabb helyekre visz el bennünket, mint a már előre legyártott képi világ. Megéri a Ken Follett könyvek mindegyikét a kezünkbe vennünk és azokat alaposan megismernünk. Egy olyan nagysikerű íróról van szó, aki kalandregényeket és a napjainkban játszódó komoly krimiket vetett papírra.

Kevesen tudják, de a Ken Follett könyvek közül több meg lett filmesítve és még sorozat is készült az egyikből, komoly magyar hozzájárulással. Itt a lehetőség, hogy párhuzamot vonjunk a leírtak és a képernyőre vetített változatok között. Először érdemes a műt elolvasni és csak azt követően megtekinteni, hogy feltáruljon előttünk a kellő kontraszt.

A Ken Follett könyvek kedvező áron rendelhetőek meg. Ismerjük meg mindegyiket a book24.hu oldalon és csapjunk le a kedvezményes változatokra, mert hihetetlenül jó élményekben lesz részünk! Bátran áldozzunk rá több időt, hogy a Ken Follett könyvek minden apró részletét megismerjük.