Öblítő helyett mosóparfüm

mosóparfüm
Mosóparfüm

Lehet egy háztartás egyszerre költséghatékony és környezetbarát? A válasz igen! Már nagyon egyszerű lépésekkel tehetünk a fenntarthatóságért. Kezdjük kis lépésekkel! Szabaduljunk meg a kemikáliákkal teli öblítőtől és mosószertől! A mosóparfüm sokaknak talán ismeretlen készítmény, de aki egyszer találkozik vele, többé nem használ mást.

A mosóparfüm összetevői nem károsak az élővilágra, kizárólag környezetbarát illatkoncentrátumok találhatóak benne. Néhány csepp olyan kellemes illatot biztosít a textíliáknak, mint egy egész kupak öblítő. Nem hagy ragacsos maradványokat a ruha szálai között és nem rakódik le a mosógép alkatrészeire sem, mint a hagyományos társai.

Már a magyar gyártók termékei között is megtalálhatóak a mosóparfümök. Amennyiben hazai készítményt veszünk, azzal is óvjuk az élővilágot, mert csökkenti a szállításból adódó környezetszennyezést. Válasszunk újrahasznosított műanyag flakon helyett üvegben mért szereket, így a szemét mennyiségét is jóval redukáljuk. Már egyetlen háztartási kemikália lecserélésével hatalmas lépést teszünk a fenntartható világért.