Nagy sebességű adatátvitel a HiFi optikai kábellel

subwoofer kábel
subwoofer kábel

Hiába vette meg az ember a legjobb minőségű, drága mélyládát, ha aztán a kábelezésre nem költ eleget és olyan terméket választ, amelyik semmiképp sem jó. Melyiket érdemes megvenni? A hozzáértők a kezdőknek a subwoofer kábel egyik modern fajtáját, az Oehlbach NF Y-Sub terméket ajánlják.

Ez egy tartós és megbízható vezeték, amit direkt az alacsony frekvenciatartományú analóg audio jel átvitelére terveztek. Remekül beválik házimozikhoz és aktív mélysugárzókhoz. A subwoofer kábel nagy keresztmetszetű belső vezetője és a koaxiális kialakítása garantálja a precíz és megfelelő módú reprodukciót a basszushoz.

A tervezők gondoltak az interferenciák kiküszöbölésére is, épp ezért biztosított a fonott réz árnyékolás. Nem mellesleg ezáltal a subwoofer kábel optimális átviteli minőséget nyújt. Ha már az előnyökről van szó, említést érdemel a rugalmas műanyag szigetelés is, amelyik a külső sérülésektől véd, megtartva a kábel maximális hajlékonyságát.

Ha már a subwoofer kábel a téma, pár mondatban be kell mutatni a Oehlbach Booom 200 modellt is. Ez egy előszerelt Y-mélynyomó vezeték, amelyik házimozi erősítő és aktív mélysugárzó közé való. Ennél a nagy tisztaságú oxigénmentes réz biztosítja az abszolút pontos és erőteljes mély hangok reprodukcióját.

Épp ennyire fontosnak bizonyul a hifi vezeték is. De melyikre essen a választás? Napjainkban sokféle közül lehet válogatni. Aki nem akar semmit sem a véletlenre bízni, a HiFi optikai kábel termékek közül az XXL Series 80 fajtát kell beszerezze.

Aki már használt ilyet, tudja, hogy ez egy magas minőségű, épített üvegszálas vezeték, amelyik a kifogástalan, hibáktól mentes kapcsolatot garantálja a sztereó és házimozi komponensek között egyaránt. Az HiFi optikai kábel mellett szól, hogy ezt 217 üvegszálból készítik, ami forradalmi eljárásnak mondható.

Ezért is figyelhető meg az, hogy a lehető legmagasabb fényerő jelenik meg a végeken. Ennek az eljárásnak hála a HiFi optikai kábel akár 125 Mbps sebességű adatátvitelt, míg a hagyományos fajták csak 12,8 Mbps tud felmutatni. Kétség sem fér hozzá, hogy a HiFi optikai kábel nem okoz csalódást.