Mióta lett ilyen elterjedt megoldás a webáruház bérlés?

webáruház bérlés
Webáruház bérlés

Egy webáruház elkészítése jelentős beruházásnak minősül, márpedig aki online kereskedelembe kezd, annak amúgy is sok a kiadása. Érthető tehát, hogy keresi a leginkább költséghatékony megoldást, amit például a webshop bérlés biztosít. Nem véletlen, hogy egyre népszerűbb a webáruház bérlés. Ennek számtalan előnye van, az összes közül az első, hogy költséghatékony, hiszen alig pár ezer forintért már kaphat egy jól működő, modern webáruházat, amin azonnal megkezdheti a kereskedelmi tevékenységét.

A cég szakemberei, amelyiktől bérelni lehet az online üzletet, folyamatos fejlesztéseket végeznek az oldalon, hiszen erre nyilvánvalóan szükség van ahhoz, hogy a termékek vevőkre találjanak, hogy az adott webáruház jobban teljesítsen, mint a konkurencia. A Viltor nevű vállalkozástól nagyon könnyen bérelhetünk webáruházat, munkatársai pedig elvégzik a fejlesztéseket, szinte minden héten jelenik meg egy-egy új innováció. Ezekkel az online áruház megjelenése szebb és modernebb lesz, a kereskedő többféle fizetési és szállítási módot kínálhat a vásárlóinak.

Továbbá, a fejlesztések lehetővé teszik, hogy marketingcsatornákon reklámozhassa a webshopját vagy beépített automatizmusokkal gyorsíthassa a mindennapi számlázási, logisztikai munkát. A webáruházbérlés díját úgy alakították ki ennek a cégnek a munkatársai, hogy az ne terhelje meg túlzottan a kereskedők pénztárcáját. A Viltor rendszerben 3250 Ft/hó összegért is lehet bérelni, igaz, hogy ezért az összegért csak 250 terméket értékesíthet.

A viltor.hu weboldalon megtekinthető a webáruház bérlési díjak listája is, amiből könnyen ki tudja bárki választani azt a lehetőséget, amelyik számára a legideálisabb. Egyetlen funkcióról sem kell lemondani anyagi megfontolásból, hiszen ennél a cégnél nincsenek eltérő tudású csomagok. Az összes bérelhető webshopba automatikusan beépítésre kerül minden jelenlegi funkció és jövőbeni fejlesztés. Ezekért nem kell külön költséget vagy magasabb bérlési díjat fizetni. Garantáltan nem fog csalódni, amennyiben rászánja magát a bérlésre!