Lépjen fel hatékonyan a meszesedés ellen

Meszesedés ellen

Mint mindegyik haszonállatnak, a méheknek is vannak úgymond specifikus betegségeik. A költésmeszesedés a házi méh gombabetegsége, amit meglehetősen nehéz kezelni. A meszesedés ellen a legjobb preventív módon fellépni, vagyis megelőzni a betegséget.

Ezzel minden méhésznek tisztában kell lennie, hiszen amennyiben egy ilyen sajnálatos dolog bekövetkezik, akár a méhcsalád tagjainak elhullásával is számolni kell. A barzoo.hu webáruházban a vásárlók olyan kiváló termékeket találhatnak, amelyek maradéktalanul ellátják a nekik szánt roboráló funkciót. A meszesedés ellen érdemes kombinált termékekkel fellépni, amelyek több területre pozitívan hatnak. A folyékony készítményeket a méhek itató táljába, a lepényükbe vagy pedig a cukorszörpjükbe kell tenni, mivel így biztosan elfogyasztják.

A meszesedés ellen 2 körben kell fellépni. Az első a serkentő etetés időszakára tevődjön, a másodikat pedig július és szeptember között célszerű elvégezni. Ha minden előírást betart a méhész, egészen biztosan kiváló eredményeket ér el a termékekkel.