Kutyasampon szőrzet és bőrtípus szerint

Minőségi kutyasampon

Kedvencünk bőrének, szőrének, bundájának rendben tartása ugyanolyan fontos, mint a megfelelő táplálása és a vele történő foglalkozás.

A kutyasampon használatának elsőszámú célja az eb tisztává varázsolása, azonban más szempontokat is figyelembe kell venni. Megtörténhet, hogy bolhairtásra szorul a kutyusunk, ebben az esetben az alapkonstrukciók nem elegendőek, hanem speciális készítményre van szükség ahhoz, hogy az élősködőket ki tudjuk pusztítani. Például, ha hosszúszőrű a kutyánk, akkor olyan alternatívát kell keresnünk a kutyasampon típusok között, ami nercolajjal vagy más, fésülést megkönnyítő összetevővel rendelkezik. Ugyanakkor egy rövidszőrű négylábúnak is találni lehet a konkrét szőrtípushoz optimalizált választást.

A kölyökkutyáknak sem mellékes, hogy milyen kutyasampon kerül megvásárlásra. A mosdatásukhoz érdemes direkt junioroknak kifejlesztett verziók közül választani. Azt is tudni kell, hogy az érzékeny bőrű házőrzők speciális gondoskodást igényelnek. Különféle kutyasamponok kaphatóak az elcanino.hu webáruházban, méretes kiszerelésben, ami nagyon sokáig elegendő lesz.