Kiltix nyakörv 38cm hosszú és egyéb méretekben

Kiltix nyakörv 38cm
Kiltix nyakörv 38cm

Az állateledelnagyker.hu kínálatában rengetegféle kutyáknak, macskáknak, madaraknak, halaknak és egyéb kisállatoknak készült táp szerepel, de ezek mellett olyan termékek is megtalálhatók, amik a kedvenceink védelmét, egészségét szolgálják. Többek között, a Kiltix nyakörv 38cm változata is helyet kapott a választékban, ami a kistestű kutyusokat segít megvédeni a kullancsok, bolhák okozta kellemetlenségektől.

Ugyanakkor abban az esetben sem kell lemondani ennek a minőségi terméknek az előnyeiről, ha egy közepes vagy nagyméretű négylábú teszi szebbé és vidámabbá a mindennapjainkat, hiszen a Kiltix nyakörv 38cm hosszú verziója helyett, választhatunk 53 vagy 70 centiméterest is.

A hatékonyság minden esetben ugyanolyan kiemelkedő, így ebből a szempontból mindegy, hogy a Kiltix nyakörv 38cm változata mellett döntünk vagy egy hosszabbat veszünk meg. Természetesen, ha a kényelmi szempontokat nézzük, illetve azt, hogy ne tudjon elveszni a nyakörv, akkor nagyon is fontos, hogy a megfelelő méret kerüljön beszerzésre.