Kifeszíthető árnyékoló ponyva több célra

kifeszíthető árnyékoló ponyva
kifeszíthető árnyékoló ponyva

Mindenki szereti az intim, zárt területet a birtokán, ami érthető, hiszen annál kellemetlenebb alig van, mint amikor az utcáról belátnak a járókelők az udvarunkra, esetleg napozás közben a szomszéddal nézünk farkasszemet. Pedig a mai világban minden megtörténhet, tehát valahogyan védekezni kell ez ellen. Belátás korlátozásra kiválóan alkalmas a kifeszíthető árnyékoló ponyva kiskertek, erkélyek, teraszok esetében. Ez a különleges hurkolási technológiával készült termék megvéd a Nap sugárzása és az eső ellen is.

UV-stabilitása meghatározó tényező, az esztétikus megjelenése mellett. Tehát a kifeszíthető árnyékoló ponyva megvédi a bőrünket, szemeinket a Nap káros sugaraitól, de emellett a ponyva színét nem fakítja ki a napfény. A telepítése is rendkívül egyszerű, mindössze a széleket megfogatva feszíthető ki. Arra figyelni kell, hogy ajánlott feszesen és enyhén ferdén feltenni, hogy ne álljon meg rajta a csapadék és a sok falevél! Hűsítő árnyékot ad a kifeszíthető árnyékoló ponyva, tehát nagyon hasznos a kertben.

A fa kerítés elem sem engedi a belátást a telekre

Ennek a kerítéselemnek hasznosságához kétség sem férhet és nagyon sokan választják amiatt is, hogy természetes anyagból készül. Sokféle, magasabb, alacsonyabb fa kerítés elem vásárolható meg a belatasgatlo.hu webáruház termékpalettájáról, ezek közül is az egyik legtartósabb termék a Tihany fatábla. Ez kapható íves és egyenes kivitelezésben egyaránt, illetve több méretben. Ez az ízlésesen létrehozott fa kerítés elem megfelelő karbantartás mellett, hosszú éveken keresztül megőrzi eredeti, természetes szépségét.

Erdei fenyőből készült a kerítés, gyalult bemarással. Ugyanakkor a telepítéséhez szükséges kiegészítőket szintén megvásárolhatjuk a webáruházból, ezekért sem kell más üzleteket felkeresnünk. A honlapon megtekinthető egy táblázat is a Tihany elemek névleges méreteivel, amiből a további tulajdonságait is megismerhetjük. Érdemes tájékozódni, mielőtt megrendelnénk. A fa kerítés elem igazán jó anyagi feltételekkel kerülhet a birtokunkba, köszönhetően annak is, hogy jelenleg jelentős árleszállítással forgalmazzák.