Időt spórolhatunk a gyorskötésű csemperagasztóval

Járólapok lefektetése a konyhában
Járólapok lefektetése a konyhában

Lehetünk akármilyen gyakorlottak a felújítási munkálatokban, hogyha a felhasznált anyagok nem számítanak minőséginek, akkor még az egyszerű feladatok is nagyon elhúzódhatnak.

A gyorskötésű csemperagasztó használatával rengeteg időt lehet megtakarítani, még akkor is, hogyha télen kerül sor a munkálatokra. Ilyenkor ugyanis minden nehezebben szárad.

A száradás folyamatát pedig türelmesen ki kell várni. Persze van számos ipari hőlégfúvó, amivel jelentős eredményeket érhetünk el, kiváltképp abban az esetben, hogyha gyorskötésű csemperagasztót használunk a hidegburkoláshoz. Viszont ennek szintén lehet hátránya. A gyorskötésű csemperagasztó inkább a szakembereknek ajánlott.

Egy amatőr hidegburkolónak könnyen meggyűlhet a baja a csempékkel, járólapokkal, hogyha megszárad a gyorskötésű csemperagasztó. Éppen ezért folyamatosan figyelni kell a kikevert mennyiségre. Amennyiben túl sok anyag nagyon lassan lesz felhasználva, akkor az szép lassan elkezd megszilárdulni, ami ezután használhatatlanná válik.