Hogyan lesz sikeres a tömegnövelés?

tömegnövelés
tömegnövelés

Mindenekelőtt azt kell tudni, hogy az izmoknak sok energiára van szükségük az összehúzódáshoz és a fejlődéshez. A tömegnövelés különböző szerekkel történhet, amelyek szénhidrátban és fehérjében gazdagok. Más összetevőket is tartalmaznak, például vitaminokat, ásványi anyagokat és emésztőenzimeket.

Egyes típusokban kreatin és aminosavak is felfedezhetőek, amelyek szintén hasznosak, hiszen támogatják az izomnövekedést és fokozzák a sportteljesítményt. Az egyik legnépszerűbb készítmény a FueGain.

Egy átlagos adag belőle nagyjából 500 kcal energiaértékkel bír. A tömegnövelés akkor lesz a legsikeresebb, ha betartja a rendszerességet. Edzés előtt, az energiaszint növelésének érdekében, gyorsan felszívódó szénhidrátokat kell fogyasztani. Erre a célra az említett étrend-kiegészítő tökéletes alternatívát kínál.

A bevitelét illetően, a legtöbben vízzel keverik. Abban az esetben, ha több kalóriát és tápanyagot szeretne a szervezetébe juttatni, akkor a vizet tejjel helyettesítse! A tömegnövelés alapjai tehát a megfelelő energiaforrás és az ütemszerű edzésterv.