Barátságos kislány arany fülbevaló rendelése itt

kislány arany fülbevaló
kislány arany fülbevaló

Amennyiben szeretne keresztelőre egy nagyon kedves és barátságos arany fülbevalót vásárolni egy kislánynak, válasszon nyugodt szívvel a Nikolett Gold Kft. széles termékkínálatából olyan modellt, amit könnyen használni tud a néhány hónapos baba is.

Kiváló keresztelőre, mint ajándék, de a kislány arany fülbevaló megannyi változata kapható nálunk, a nagyobb korosztálynak is. A bedugós változattól kezdve, a francia kapcsosig bőven akad miből válogatnia. Itt már csak azt kell eldöntenie, hogy a kislány arany fülbevaló milyen színű aranyból készüljön.

A raktáron lévő kész termékekből máris vásárolhat, így nincs várakozási idő. Természetesen egyedi kéréseknek is eleget teszünk. Az általunk forgalmazott ékszerek mindegyike 14 karátos keménységű, így könnyebb megmunkálni, ugyanakkor kopásálló marad.

A kislány arany fülbevaló mindegyikét a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő hatóság nézi át, így annak fémjele garantálja a kiváló minőséget. A mechanikus eljárással beütött fémjelek a termék finomságát is tükrözik.