Abu Dhabi utazás a bakancslista élén

Abu Dhabi utazás, felejthetetlen élmények
Abu Dhabi utazás, felejthetetlen élmények

Dubai az egyik kedvenc úti célként szerepel a különlegességre vágyók repertoárjában. Sokaknak az Abu Dhabi utazás mindenképpen bakancslistás, hiszen a felsőkategóriás környezet számos látnivalónak otthont ad. Az európai tél beálltakor kellemes meleg és kényelmes páratartalom várja az odautazókat.

Azt is jó tudni, hogy mindennap indul repülőjárat. Lenyűgöző tengerpartján 5 csillagos hotelek várják a látogatókat. Pároknak és a nászutasoknak is tökéletes választás lehet, akik választhatnak a privát medence és partszakasz között, élvezhetik a napozóágyakat, a különleges koktélokat, éttermi remekműveket.

A vendégek maximális figyelmet kapnak, miközben megismerkedhetnek az ország építészeti stílusával, történelembe illő épületeivel, egy kicsit magával a kultúrával. Kötelező állomásnak érdemes beiktatni a toronyépületekből élvezhető kilátást és a több ezer üzletet.

Az Abu Dhabi utazás során az ámulatba ejtő szökőkutak tánca és a közelben található szigetek pálmafái minden látogatót el fognak varázsolni.