A minőségi vetőmag az első lépés a jó termés érdekében

vetőmag
Vetőmag

A házkörüli területek nemcsak díszkertként, hanem konyhakertként is hasznosíthatóak. Ehhez nem kell sok minden, elegendő a földet megfelelően felkészíteni, termőfölddé alakítani és már jöhet is bele a vetőmag. Természetesen egy kis alapismeret nem árt, mivel nem mindegy, hogy a különböző növények magjai mikor kerülnek elültetésre, milyen módon és milyen helyre.

A parasztplaza.hu webáruház leginkább kertészeti és háztartással, barkácsolással kapcsolatos készülékeket, kellékeket forgalmaz, de fellelhető több mint 100 féle vetőmag is, a folyamatosan frissülő kínálatban.

Megtalálhatja itt az érdeklődő mindazt, amire a veteményesben szüksége lehet, a közismert zöldség, retek, cukkini, karalábé, paprika, sütőtök, zöldtök, paradicsom, paprika mellett, olyan különlegességek is vannak, mint amilyen a madársaláta, a medvehagyma, a patisszon, a szárzeller és még sok minden más. A minőségi vetőmag azonban még nem garancia a jó termésre, tehát ajánlott szem előtt tartani azt is, hogy szükség lesz a veteményeskert karbantartására is.