A gurulós állványok nem minden felszínre jók

Stabil állványok

Új házba költözött és szeretne néhány kisebb-nagyobb átalakítást elvégezni az épületen? Akkor nagyon jól teszi, ha körülnéz a stabilepito.hu weboldalon is.

Ez a cég egyéb állástípusok mellett, gurulós állványok felépítésével és bérbeadásával is foglalkozik. A gurulós állványok csak és kizárólag egyenletes és egyben vízszintes, természetes vagy mesterségesen létrehozott talajon, illetve felszínen használhatóak. Létezik olyan verzió is, ahol a menetes állítási lehetőség mellett, fékezhető kerekekkel is rendelkeznek az állványok.

Ilyenkor lépcsőzetes terepen is alkalmazhatóak. Egyébként az összes állványfajtáról egyaránt elmondható, hogy rendkívül biztonságos. Megeshet, hogy a gurulós állványok felállítása mellé szükséges a védőháló telepítése is.

Ennek a vállalatnak ez sem akadály, hiszen minden eszközzel arra törekednek, hogy az építkezés kényelmes és veszélymentes legyen egyszerre. Amennyiben felkeltette az érdeklődését, keresse fel ezt a céget a honlapjukon lévő elérhetőségek valamelyikén és kérjen ajánlatot!