A Gardena lombseprű a gyepet is kíméli

Gardena lombseprű
Gardena lombseprű

Az őszi hónapokban lehulló levelek elhelyezése igen nagy gondot okozhat sokaknak, viszont mielőtt komposztálni tudnánk, előbb össze kell azokat gyűjteni.

A Gardena lombseprű pontosan erre a célra jött létre. A nyelének fából való kialakítása az európai szabványoknak is megfelel, ami nemcsak a munkát végző kezét kíméli, de a környezetet is, mivel fenntartható forrásból származik. A Gardena lombseprű szinte összes darabja kilazulás mentes fogakkal rendelkezik, így az eszköz élettartama jócskán megnövekedik.

Egyes termékek annyira strapabíróak, hogy tökéletes eszközök lehetnek nagyobb igénybevételt követelő munkákhoz, ezért a gyártó akár 25 év garanciát is vállal a termékeire.

Ha a gyepet gondosan karbantartja, akkor nem kell aggódni attól, hogy az megsérül, mivel a fogak kialakítása a Gardena lombseprűn kíméli a felületet amin használják, valamint a levágott fű összeszedésére is alkalmas a legtöbb típus. Elérhető a Gardena lombseprű műanyag vagy fém fogakkal, valamint állítható és merev fejjel is, így a legtöbb vásárló megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet