A csúszógyűrűs tömítések fontos szerepe

Szivattyú belseje

A szivattyú csupán akkor működhetnek megbízhatóan, hogyha minden tömítés tökéletes állapotban van. Így jöhet létre az a szívóerő, ami szükséges a különféle folyadékok szállításához.

A csúszógyűrűs tömítések kiemelkedő minőségben vannak jelen a Chetra Kft. kínálatában, ahol közel 500 féle modell közül lehet kiválasztani a megfelelőt. Bármelyikre is essen a választás, a kimagasló minőségnek köszönhetően, szinte garantált az elégedettség.

Többféle méretben kaphatóak a csúszógyűrűs tömítések, ezért számos folyadéktípusnál alkalmazhatóak. Ezért minden esetben fontos megfelelően kiválasztani az adott modellt, hogy tökéletesen elláthassa a feladatát. A választékban megtalálhatóak az csúszógyűrűs tömítések is, amelyek jól bírják az ipari körülményeket.

A Chetra Kft. termékei hibátlanul tömítenek a forgótengely és annak állórésze között. A szennyeződések, így nem kerülhetnek be a mozgóalkatrészek közé, a kenőanyagok pedig nem szivároghatnak ki. A csúszógyűrűs tömítések folyamatos kenést biztosítanak a tengelynek, így az adott berendezés élettartamát hivatottak növelni.